Seçim yarışını, hizmet yarışında olduğu gibi, diğer siyasi partilerin önünde götüren CTP-BG, “Geri Dönme! İlerle!” sloganıyla medyadaki ilan kampanyasına start verdi…

CTP-BG seçim kampanyasını başlattı

Seçim yarışını, hizmet yarışında olduğu gibi, diğer siyasi partilerin önünde götüren CTP-BG, “Geri Dönme! İlerle!” sloganıyla medyadaki ilan kampanyasına start verdi…

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) iktidarı süresince hizmet yarışında diğer partilerin önünde olduğunu, icraatlarıyla kanıtlarken, seçim yarışını da her açıdan aynı şekilde önde götürmeyi sürdürüyor.

19 Nisan Genel Seçimlerinde 25’in üzerinde milletvekiliyle daha da güçlenerek iktidarı sürdürme hedefi ile hazırlanan CTP-BG, bugün ( 1 Mart Pazar) medyadaki ilan kampanyasını da rakiplerini geride bırakarak başlattı.

Yazılı görsel ve işitsel medyada bugün “Geri Dönme! İlerle!” sloganıyla yer alan ilanlar, CTP-BG’nin “Yeşil Yol” kavramına açılım getiriyor.

“Kimileri yol yapar, kimileri de arabayla uğraşır. Oysa yol olmadan arabaları konuşmanın yararı yoktur. Asıl mesele, o arabaların da gideceği yolu yapmaktır. Biz, yol yapıyoruz. Farkımız bu.” ifadeleriyle başlayan ilanlarda CTP-BG’nin mutlu, eşit, adil, barışçı, sosyal adalete ve hukukun üstünlüğüne inanan, demokratik bir ülke için çaba gösterdiğine dikkat çekilerek şu görüşler ortaya konuyor:

KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN BİR TOPLUM

“Kendi ayakları üzerinde dimdik duran, dış finans kaynaklarını ve fonları kullanabilen bir toplum yaratmak için; ekonomik açıdan güçlü, ulusal gelirimizi daha da artıracak, bizi AB’ye bağlayacak çağdaş bir yol yapıyoruz.

Elbette bu yolun inşa sürecinde sabırlı olmalıyız. Biliyoruz henüz bitiremediğimiz, hatta başlayamadığımız işler de var. Yanlışlarımızın, eksikliklerimizin özeleştirisini yaptık, yapıyoruz. Ama otuz yılın yapısal sorunlarını kökten ve bir hamlede çözebilmek, işlemeyen çarklarını tıkır tıkır işletmek gerçekten de kolay değildi.

Bizi yolumuzdan çevirmek isteyenlere, dur bakalım diyenlere, yolu değil arabaları konuşmak isteyenlere artık ‘Hade!’ diyeceğiz.

Yol bittiğinde sıkıntılar bitecek ve “iyi ki bu yol yapılmış” denecek.

Bu yolun çözüm için kararlı ve idealist yolcularıyız biz… Yolu bitirmeye kararlıyız. Bu da ancak sizin ‘Evet’inizle mümkün olabilir.

CTP-BG; kendini şarj etmeyi bilen, ‘Değişmeyen tek şey değişimdir’ diyen, inançlı, deneyimli, programı ve vizyonu olan tek partidir. Karanlığa geri dönmeyin, geleceğe bizimle ilerleyin. CTP-BG’nin inançlı, deneyimli, hizmete hazır kadrolarına güvenin.

Seçimin başta ülkemize ve toplumumuza yeni bir enerji getireceğine inanıyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz. Hep birlikte yolumuzu, yeşil yolu inşa etmeye devam!