İçeriği Düzenle

Cumhuriyetçi Türk Partisi

Ülkemizi güzel günlere taşıyacak bilgili, deneyimli ve tertemiz insan kaynağımıza güveniyoruz.
Biz varız ve bu yol birlikte yürünecek.

İletişim Bilgileri

Cumhuriyetçi Türk partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa milletvekili adayları bu sabahki kavşak eyleminin ardından…

 Cumhuriyetçi Türk partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa milletvekili adayları bu sabahki kavşak eyleminin ardından KTAMS’ı ziyaret ederek, KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan ve diğer KTAMS yetkilileri ile bir araya geldiler.

 
CTP-BG adına bir konuşma yapan CTP-BG Lefkoşa milletvekili Ali Seylani, KTAMS’ın çözüm ve AB sürecinde CTP-BG’ye verdiği desteğin önemine değinerek bu desteğin devam etmesini arzuladılarını söyledi.
 
KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan’da yapmış olduğu konuşmada, CTP-BG Milletvekili adaylarını sendikalarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve KTAMS’ın 53 yıldan beri Kıbrıs Türk Halkı için çalıştığını, Çözüm ve AB yolunda çözüm yanlısı partilere desteklerinin tam olduğuna işaret etti.